Mennyire gáz 29 évesen egyetemre járni?
Figyelt kérdés
Néha fura hogy 19-20 évesekkel vagyok nagyrészt, persze van korom beli is, igazából már voltam egyetemista 19 évesen is, csak abbahagytam aztán jött a COVID stb. Meg elég zürös vagyok fejben. Mindenesetre jól kijövök a többiekkel, csak néha furán érzem magam, hogy "mit keresek én itt", "idős vagyok" stb.szept. 30. 21:50
1/10 anonim válasza:
Azt döntsd el hogy diplomát akarsz e amitől aztán megugrik a fizud, vagy az a fontosabb hogy a fiatalok mit gondolnak?
2/10 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Az egyetem nem gyerekmegörző.
3/10 anonim válasza:
Semennyire sem "gáz". Én 15 év kihagyás után csináltam egy második szakot nappalin, semmi gond nem volt, senki nem nézett ki vagy ilyesmi. Meglett a magam jó társasága, és a tanárok is rendesek voltak.
4/10 anonim válasza:
Dehogy gáz. Levelezőn sokan tanulnak 30-40-50 évesen.
5/10 anonim válasza:
47 vagyok, másodéves jogon. Teszek rá, ki mit gondol :)
6/10 anonim válasza:
Ennyi ésszel inkább ne járj egyetemre. Az ovisok körében divat az ciki meg az ciki szöveg
7/10 anonim válasza:
Nappalin max akkor gáz, ha eltartatod magad (de ha megtudják oldani kit érdekel más véleménye?)
Levelezőn m1
8/10 anonim válasza:
7. Szerintem nem feltétlenül gáz, ha jól tanul az ember. S ha megteheti a szülő, pár, stb. hogy támogassa, akkor miért ne?
9/10 anonim válasza:
Levelezőn vagyok, és van 55 éves szaktársam is. Mérnökin van egy srác, aki 30 éves, és nappalis. Pároméknál is van egy csaj, aki házas, kolis és 30 évesen nappalira jár. Miért lenne gáz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!