Szerintetek ciki 35 évesen nappali egyetemre járni? Sajnos nem indítják levelezőn ezt a szakot.
ez nem cikiség kérdése de hogy a lótökbe milyen meló és életvitel mellett fér ez bele? mit dolgozol hogy be tudsz járni nappalira??? úristen nappali tagozat!!
én levelezős vagyok msc-n havi 1x péntek -szombat össz-vissz, szombaton eleve nem dolgozom csak azt a havi 1x szraos pénteket kéne megoldani a melóhelyen és véres harc folyik minden alkalom miatt!!
el nem tudom képzelni milyen meló és életvitel mellett fér bele a nappali tagozat.
Akkor vágj bele, tanulni soha nem késő!
Illetve nézd a jó oldalát is: minden diákkedvezményt megkapsz (bérlet,máv,éttermek stb), ugyanúgy kapod a TB-t, kaphatsz ösztöndíjakat :)
Ha nem indul levelezőn, akkor nagy % eséllyel mások is lesznek, akik picit idősebbek.
Szóval még korodbeli társaságod is simán lesz.
8-as, ez azért elég pofátlan és előítéletes válasz!
Úgy látszik, nagyon savanyú az a szőlő!
Én több ilyen embert is ismertem:
- volt, aki nagycsaládos anyaként jóval idősebben állt neki, mert az egyetem elején kimaradt és akkor kezdte újra, amikor a legkisebb gyereke is elboldogult már egyedül a leckével és a hazajövetellel a suliból
- volt, akinek 15 év munkaviszony volt már a háta mögött, és spórolt rá
- többeket ismertem, akiknek második diplomájuk volt (volt, aki dolgozott mellette, igaz, rugalmas munkaidőben, volt, aki korábban spórolt rá, volt, aki diákhitelezett)
- volt, aki örökölt
Rengeteg élethelyzet van, nem vagy abban a helyzetben, hogy a kérdezőt látatlanban megítéld! Semmi információd nincs az anyagi forrásairól, és ez nem is tartozik ránk!
Kérdező, nem gáz, de amint látod, találkozol 1-2 rosszmájú emberrel, de mi is normálisak voltunk az idősebbekkel, biztosan te is megtalálod a magad társaságát. Egy egyetemen rengeteg féle ember van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!