Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemen lehet pénzt visszaig...

Egyetemen lehet pénzt visszaigényelni?

Figyelt kérdés
Most lenne a 3. Fél évem BME-n, viszont 3 hetet kihagytam betegség miatt, aztán így ennyi kihagyással nem érdemes elkezdeni, viszont önköltséges vagyok, és az első részletet befizettem. Vissza lehet még kérni? Illetve ha passziváltatok, akkor nem jelenti azt, hogy buktam a felvett tárgyakból?

szept. 29. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
3 hét kihagyás nem kevés de nem menthetetlen azért ha összekapod magad (max jelenlét lehet gond laboroknál pl ahol 100% kell és mondjuk csak egyet lehet pótolni)
szept. 30. 15:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! De még most sem vagyok 100%-osan jól.. A pénzt akkor gondolom vissza sem lehet igényelni
szept. 30. 18:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Van lehetőség a félév utólagos passziváltatására, ha úgy érzed, hogy túl nehéz lenne ez a félév, meg lehet próbálkozni ezzel. Indoklás nélkül október 14.-ig lehet igényelni az utólagos passziváltatást (azt hiszem, 31-es Neptun kérvény); utána is van rá lehetőség, de ahhoz már komolyabb indok is kell (pl. orvosi igazolás a betegségedről).
okt. 1. 18:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! És ilyenkor a penzt a kövi félévbe számítják? Vagy esetleg visszajüldik, vagy bukó?
okt. 1. 22:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja, és még mindig beteg vagyok szóval sanszos hogy nem megyek még a héten sem, 4 hét kihagyás már elég gáz egy gazdmen szakon is, nem?
okt. 1. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!