Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kinek megy még a szabályos...

Kinek megy még a szabályos kézírás? Hány évesen?

Figyelt kérdés
Azért merült fel a kérdés, mert anyukám gyerekkoromban se tudott már rendesen írni, viszont én 33 évesen tudok, ha akarok. Csak néhány nagy betűnél nem vagyok biztos a helyes kötésben.

szept. 21. 19:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem nagyon szoktam folyóírással írni, de tudok. Még így 41 évesen is.
szept. 21. 22:06
 12/18 A kérdező kommentje:
Sose "kell" de én szeretek kézzel jegyzetelni, bevásárlólistát írni stb. Jobban meg is jegyzem, amit leírok.
szept. 21. 22:16
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem megy. Mennie is kell, mivel tanító néni vagyok.

Szeretek is "elsősen" írni, de nyilván sokkal lassabban tudok,mint az egyéni kézírásommal.

Jelenleg negyedikes osztályom van. Nekik is törekszem a szabályos kézírásasal írni mindent, de régóta el tudnak már olvasni egyéni írást is.

szept. 21. 22:39
 14/18 anonim ***** válasza:
10-es, nem “kell”, de én szoktam, bevásárlólista, feljegyzések, munka, néha napló. De nem az általánosban tanult szabályos írással.
szept. 21. 22:46
 15/18 anonim ***** válasza:

A mindennapokban gyorsan írok, akkor nem "szabályosan" teszem.

Ha ez lenne a feladat, meg tudnám csinálni, 1-2 betűn lehet el kell gondolkodjam, de ezeken akkor is kellett, amikor kisiskolás voltam. Plusz sosem szép a kézírásom, ez sem lenne az :D

23

szept. 22. 07:41
 16/18 anonim válasza:
14 vagyok nekem megy én hatodikos osztályig úgy írtam csak aztán amikor láttam hogy az osztály társaimnak milyen szép az írása kialakítottam egy saját kézírás de ha nagyon akarok akkor még mindig tudok rendesen írni (pl ha nem akarom hogy felimerjék az írásom (mivel nekem nagyon egyedi mivel saját magam alkottam meg) akkor rendesen írok)
okt. 6. 12:12
 17/18 anonim ***** válasza:
79 éves vagyok, megy.
okt. 22. 06:35
 18/18 anonim válasza:
megy ha lassan írok, 12
nov. 29. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!