Tanuljak este 8 után?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy este 8 után ne tanuljunk. Nem is szoktam, de ma maradt tanulnivalóm estére. Tanuljak vagy ne? Ugyanitt: Mit tegyek, hogy gyorsabban tudjam befejezni a tanulást?szept. 17. 19:50
1/5 anonim válasza:
Ezt a hülyeséget... Miért pont 8 után? Komolyabbra fordítva: azért ez rengeteg dologtól függ. Van, akinek korábban kb soha nincs ideje rá. Ha kell, akkor nyilván tanulj még.
2/5 anonim válasza:
Lehet tanulni este 8 után, de őszintén, annyi szabadidő kijár, hogy megszabd magadnak a 8 órás határt.
A tanulásod tempóján pedig nem nagyon lehet változtatni. Azt optimizáld, hogy mit tanulsz egy nap. Például ha ma volt egy olyan órád, ami csak hetente egyszer van, azt az anyagot átteheted egy lazább napra, mert úgyse most rögtön kell tudnod.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez hülyeség, nekem minden nap edzésem van, szóval este nyolc után érek haza, olyankor szoktam tanulni.
Ahhoz, hogy gyorsabban be tudd fejezni a tanulást, szerintem segít, ha csak arra fókuszálsz, amit csinálsz és nem vonja el a figyelmedet semmi. Véleményem szerint a tapasztalat is fontos, egy idő után sokkal könnyebben fog menni.
4/5 anonim válasza:
Szerintem is hülyeség, akkor tanulj, amikor úgy érzed, hogy van hozzá energiád, és eléggé kipihent vagy.
5/5 anonim válasza:
Én mindennap este 7-től 9-ig tanulok/jegyzetelek, és eddig hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!