Hol lehetne tanulni meg este 8 utan is?
Figyelt kérdés
Sajnos a szabó ervin könyvtár júlusban már nem is fog kinyitni és agusztusban csak este 6-ig lesz nyitva. Nem tudtok valami olyan csendes helyet, ahol este 8 után is lehet tanulni? A coworking irodák nem jók, mert nagyon drágákjúl. 2. 20:30
2/10 anonim válasza:
Ha van mondjuk kiépített, kivilágított folyópart felétek, akkor ott egy padon, lámpa alatt.
3/10 anonim válasza:
Én sem tudom egyenlőre, hogy otthon miért nem kényelmesebb, de a kérdező majd lepontozás helyett csak megírja.
4/10 anonim válasza:
Gondolom, van egy kisbaba, vagy állandóan szól a TV, vagy valami ilyesmi.
5/10 anonim válasza:
A kérdező még nem jött rá?:D
Mert az ő válaszát várjuk...
6/10 A kérdező kommentje:
Én még nem pontoztam senkit😂 Igazából ami otthon van zaj az nagyon durva. Néha olyan érzésem van, mintha nem is 4-egy lennénk, hanem 38-an😂
júl. 4. 10:58
7/10 anonim válasza:
Zajszűrő fülhallgató? Esetleg megfenyegeted a veled együtt lakókat?:D
8/10 A kérdező kommentje:
Zajszűrő füllhallgatóval próbálkoztam, de azon keresztül is még olyan, minthogyha egy 100V-os hangtölcsért közvetlenül a fülembe raknának. Ezért ilyedek meg mindig, amikor reggel valaki fölkel. Fenyegetéssel is próbálkoztam azt mondtam, hogy a családban mindenki laptopjának vagy telefonjának a fizikai címét letiltom a wifi hálózatról, ha nincs csend illetve lehallgatom az összes telefonbeszélgetést egy ilyen szoftversen definált rádióval, meg a családban lévő összes jelszót megszerzem a brute force attack-el
júl. 5. 11:12
9/10 anonim válasza:
Mit mondtál, milyen fülhallgatót próbáltál? És miért nem füldugót?
10/10 anonim válasza:
A fenyegetős vonal tetszik:D
Mondjuk, ha engem ezzel fenyegetnének, tuti, hogy másnap nem jutnál ki a fürdőből, miközben a laptopod dobom fel a jófogásra:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!