Egyetemen ti elolvassátok az összes megadott irodalmat?
Egyik tárgynál 700 oldalas könyvet, másiknál 2 600 oldalszám körülit kaptunk. Ti ezeket elolvassátok? Történhet valami, ha nem olvasom el? Ha máshonnan tanulok?
Nemzetközi tanulmányok szakon vagyok, 1. félév.
Rendben van! :D csak azért, mert teljes könyvek nem érdekelnek, inkább a lényeget szeretem kiszedni innen-onnan.
Meg az órai preziket mind lementem, azok alapján tanulok.
#2 én meg azért, mert kell egy diploma, mindegy milyen áron🤷🏼♀️
Remélem nem baj, hogy más-más indíttatásból járnak az emberek egyetemre.
2#nem az számít cikinek, hogy elolvastad, hanem a "tudást szerezni mentem egyetemre." ezt mond a töltelék tárgyaknak aminek semmi köze a szakodhoz/sosem veszed hasznát:D
Én is csak a kötelezőket olvastam
Jogon vagyok.
Mi minden tárgyra kaptunk irodalmat, de valamelyikre még a tanár is azt mondta, hogy nem olvasná el.
Polgári jogból bele fogok olvasni a tanár által írt könyvbe, meg bűnügyre szintén kelleni fog, de szerintem ennyi. Minden más tárgyból nekünk van e-learning, és abból tanulunk, az meg önmagában több száz oldal minden tárgyból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!