Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Külön kérik számon az előadáso...

Külön kérik számon az előadáson és a gyakorlaton elhangzottakat?

Figyelt kérdés
Idén vagyok elsőeves egyetemista. Mind előadásokra, mind gyakorlatokra be tervezek járni. Az első előadásokon és gyakorlatokon is mondtak zh és dolgozaz időpontokat. Ez azt jelenti, hogy mind a kettőből külön számonkérés lesz?

szept. 13. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Ez tárgyfüggő. Én gyakorlatvezető vagyok, és csak a gyakorlat anyagát kérem számon (ez szerintem gyakoribb), de volt olyan tárgyam anno, ahol a gyakorlaton az előadáson elhangzottakat kérték. Kérdezd meg az oktatót, gyakvezet.
szept. 13. 14:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, előadáson és gyakorlaton külön van általában számonkérés. Az persze más kérdés, hogy mondjuk a gyakorlaton belekérdeznek-e az elmélet anyagába (előfordulhat, ahogy az első is írta), de külön beadandók, zh-k, vizsgák szoktak belőlük lenni.
szept. 13. 17:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk általában úgy volt, hogy a gyakorlaton íratták a zh-t (vagy pedig évközi feladatok voltak), és ha az sikerült, akkor megkaptad az aláírást és akkor mehettél az előadás vizsgájára. Nálunk sosem volt rendes vizsga a gyakorlatból, hanem mindig igazából a gyakorlat zh-val vagy órai munkával való teljesítése volt az előadásos vizsgára való jelentkezés feltétele. De amúgy nekünk sokszor a gyakorlat és az előadásból való számonkérést egybevonták. Szóval szimplán "x tárgyból szeptember 27-én zh lesz, az előadás & gyakorlat anyaga egyben". Szóval nekünk vagy egyben volt a számonkérés, vagy pedig csak a gyakorlatból, de nálunk olyan sosem volt, hogy két különálló napon, egyik nap előadás anyagából, a másik nap a gyakorlat anyagából. Nekünk ilyen számonkérés sosem volt.

Nézd meg a tantárgyleírást.

szept. 13. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!