Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van még olyan aki nyugodt...

Van még olyan aki nyugodt szívvel papok közelébe engedi a gyerekét ? Hogyan tudom megtiltani az iskolának hogy a gyerekem pappal találkozzon az iskolában ?

Figyelt kérdés
szept. 12. 23:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Állami iskolába irasd és hittan helyett erkölcstant válassz neki.
szept. 12. 23:21
 2/15 anonim ***** válasza:
16%
Irasd protestáns iskolába, azok a papok házasodhatnak, és nem nagyon van köztük meleg.
szept. 12. 23:24
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Erkölcstant kell választani azt kész. Én ateista vagyok, de szerintem egy kicsit eltúlzod. Tanárok,nevelők, orvosok között is voltak/ vannak sajnos pedofil esetek, ilyen alapon az ő közelükben se engedjétek a gyereket
szept. 12. 23:24
 4/15 anonim ***** válasza:
56%

1: Ja, mert szerinted ott nem lehet ez meg az?

[link]

szept. 12. 23:25
 5/15 anonim ***** válasza:
9%
#4 Papról volt szó a kérdésben.
szept. 12. 23:26
 6/15 anonim ***** válasza:
19%
5: Te direkt nem akarod megérteni a kérdés lényegét, attól tartok.
szept. 12. 23:28
 7/15 anonim ***** válasza:
22%
#6 Én csak téged nem értelek. A kérdező távol akarja tartani a gyerekét a papoktól, én pedig leírtam erre egy opciót.
szept. 12. 23:30
 8/15 anonim válasza:
81%

Nah, a fagyi visszanyal. A "kormány" azzal hülyíti a birkákat hogy a meleg=pedofil.

Ennek a káros hatását látjuk most ennek fideszes szent, keresztény, erkölcsös, vallásos, fas...pó esetében.

Ez a fideszes véglény nem pedofil, csak egy álszent hazug tetű.

szept. 12. 23:38
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
@7 szerintem a kerdezo szemszogebol minden csuhas pap, fuggetlenul attol hogy melyik felekezethez tartozik es ott hogyan nevezik.
szept. 12. 23:39
 10/15 anonim ***** válasza:
12%

#9!

Ez nem kérdés.

A papok 99%-ával nincs semmi gond. Csak most megint volt egy kellemetlen eset és a ballib propaganda ráugrott.

Volt egy csomó olyan tanárom, aki ki kellett volna tiltani az iskolából.

Tehát feltehetném a kérdést: Van még olyan, aki nyugodt szívvel tanárok közelébe engedi a gyerekét? Hogyan tudom megtiltani az iskolának, hogy a gyerekem tanárral találkozzon az iskolában?

(Bocs, az eredeti kérdés helyesírási hibáit kijavítottam. Gyanítom, hogy a kérdező is inkább iskola mellé járt...)

szept. 13. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!