Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Rossz középiskolát választotta...

Rossz középiskolát választottam! Valaki help?

Figyelt kérdés

Idén kezdtem a 9. osztályt a petrikben (technikum). A környezetvédelmi szakra jelentkeztem, de ráébredtem, hogy egyáltalán nem nekem való az iskola és amit itt tanítanak.

Mendéről járok be, így anyukával megkérdeztük a gyömrői gimit hogy felvennének e, de tele vannak.

Próbálok közelebbi középiskolát, lehetőleg gimit találni ahova még esetleg vesznek fel tanulókat.

Egyébként 4,5 volt az előző tanévvégi átlagom, és van egy nyelvvizsgám, ha ez lényeges.

Nagyon szeretnék egy másik iskolába átjelentkezni.

szept. 10. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

És most azt várod, hogy én Gugglizzam ki neked a környék sulijait, és hívjam fel őket sorban holnap?

Mellesleg, honnan jött ez a fura szak???

szept. 10. 22:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egészen pontosan nyolcadik napja jársz ide, kb semmit nem tanultál még, ami a szakhoz kötődik.
szept. 11. 06:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Én 2 év után jöttem rá, hogy nem érdekel a szak, amit tanulok.

Tudtommal októberig kb kötetlenül válthatsz. Sem osztályozó vizsga, sem semmi nem kell. Legalábbis mikor én jártam így volt.

Tehát a feladatot adott. Beszélj anyukáddal, és hívjátok fel a kiszemelt sulikat. Ha van hely, akkor át fognak venni.

szept. 11. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!