Ez így nagyon gáz?
Idén szeptemberben kezdem az egyetemet. Programozó szakra jelentkeztem. Gimiben tanultam is egy kicsit programozni, valamit itthon önszorgalomból is gyakorolgattam, de így is max emelt szintű érettségi kaliberű a tudásom, tehát egyáltalán nem sok.
Van szakos csoportunk, ahol olyan dolgokról tudnak néha beszélgetni még a leendő első évesek is, hogy egyszerűen egy szót nem értek belőle, és nem is kifejezetten programozáshoz kapcsolódnak, hanem mondjuk szoftverekhez stb.
Sajnos ilyen komoly háttértudásom a digitális világgal kapcsolatban egyátalán nincsen, tehát kissé kétségbe vagyok esve.
A szak azt hirdeti, hogy mindent az alapoktól kezdenek, ezért nem kéne aggódnom, viszont fogalmam sincs, hogy ől hogyan tudnak ennyi mindenről és én miért érzem magam ennyire tudatlannak.
"Van szakos csoportunk, ahol olyan dolgokról tudnak néha beszélgetni még a leendő első évesek is, hogy egyszerűen egy szót nem értek belőle"
Mire gondolsz? Mondj példákat!
/Szoftverfejlesztő vagyok/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!