Hogyan vigyem be a telefont az iskolába?
Figyelt kérdés
Help plsszept. 1. 17:02
12/14 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy hogy vidd be, nem fognak megmotozni, hanem hogy hogy használod. Mert ha meglátnak vele, elveszik.
13/14 anonim válasza:
"De miért is kell ennyire a telefon? Miért ennyire nélkülözhetetlen?"
27 éves vagyok, régen voltam már gimis. A mi időnkben is nálunk volt, szünetekben lehetett beszélni szülőkkel, telefonálni ha van valami.
Nem értem , miért olyan nehéz a tanároknak megmondani, hogy figyeljék kinél van és kinél nincs az óra alatt. Leadni hülyeség, nem vállalnak érte felelősséget. Nyilván ne nyomkodják folyton, csak ezzel meg az a baj, hogy ha a gyerek hazaér azon fog lógni, hogy bepótolja a napi adagot...
Nem lett ez rendesen kitalálva.
14/14 anonim válasza:
10. Mert nyilván senkinek nem lapul otthon legalább egy régebbi telefonja vagy az anyukájának, apukájának, tesojának 🤦🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!