Debreceni Egyetem Siófokon?
Figyelt kérdés
Én megörültem a hírnek, mert nem szívesen mennék el a környékről, tekintve, hogy a lakhatás elég drága egy nagyobb városban. Állítólag műszaki szakokat is indítanak. Ti mit gondoltok? Én azért kételkedem is egyúttal, mert se a Kodolányi, se a GDF nem volt sikeres Siófokon.szept. 1. 16:06
1/2 anonim válasza:
Ez sem lesz sikeres, viszont szereznek néhány értékes ingatlant a fidesz debreceni helytartói amit majd átjátszanak a megfelelő országos kaliberű NER figurának. Hosszú távon gondolkodnak a srácok, 5-10 év is lehet mire beérik a biznisz. Debrecenben is láthatjuk ennek nyomait, a belvárosi és egyéb értékes helyen lévő, a város tulajdonából egyenesen a helyi fideszes NER lovag(ok)nak átjátszott foghíjtelkek formájában.
2/2 anonim válasza:
Nem kell azért ennyire derűlátónak lenni. Hozzám a szolnoki campus van közel, annak is kellett egy jó pár év, mire népszerűbb lett. Állami dietetikus szak 2022-ben pl 280 ponthatáros volt, most 400 valamennyi. Általános eljárásban. Pótfelvételin nagyon állami képzés sem indul már, az elején alig indult valami szak, mert nem jelentkeztek elegen. De az a campus is bejáródott. A siófoki is simán beindulhat, jó képzéseket indítanak, megnéztem, nem bölcsész szakok. Idő kérdése és ott is simán lehet annyi a ponthatár, mint az eredeti debreceni campuson. Csak szélesebb körben el kell terjednie, hogy az létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!