Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » SOS Budaörsön milyen gyakran...

SOS Budaörsön milyen gyakran van forgalmi vizsga?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeptembertől Pesten járok egyetemre, vidéki megyeszékhelyen eddig kétszer buktam forgalmi vizsgán, így nyilvánvalóan szeretnék iskolát váltani, hogy hétköznap is tudjak vezetni járni. Budaörsöt néztem ki (a Mazsola sulit), mivel ott csak 7 vizsgaútvonal van, és nyugodtabb a környék, mint Budapest belvárosában. A helyzetet nehezíti, hogy november elején lejár a Kresz vizsgám, addig kell egy sikeres forgalmi vizsga. Viszont azt láttam a neten, hogy a vizsgaútvonalak csak bizonyos hónapokban érvényesek (?), ezért szeretném kérdezni, hogy ugye szeptemberben-októberben is lehet ott vizsgázni? Nem nagyon találok sok infót erről a neten, de sürget a novemberi határidő sajnos...

szept. 1. 01:06
 1/1 anonim válasza:
Ez mennyire friss információ, hogy ott csak 7 vizsgaútvonal van? Most augusztusban forgalmi vizsgáztam, és ha megbuktam volna, akkor már szeptembertől 15 vizsgaútvonal lett volna a 8 helyett, ott, de én úgy tudom, hogy országosan mindenhol.
szept. 3. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!