Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen szakembert kellene...

Milyen szakembert kellene keresnem, ha az előadásmódban szeretnék fejlődni? Hogy jól adjak elő és ne úgy, mintha felelnék.

Figyelt kérdés
szept. 1. 00:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen előadó-képző tréningek. Én például 2001-ben az Ad Sidera Kft prezentációs technika tréningjére jártam. Hát, ha erre gondolsz. Ahogy elnézem, a lehetőség még most is létezik, bár olcsónak tán nem mondható. De akkor az a tréning igen jó volt. Persze, az ilyenbe bele kell dőlni, mint az igásló. Arra gondolok, hogy egyesek ugye nem akarnak fejlődni. Elkönyvelik, hogy á, én ő-zök, ezen nem tudok változtatni. Pedig mindenki tud fejlődni, ha akar.
szept. 1. 17:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. Nálam szerintem önbizalomhiányból kezdődött ez az egész, de talán lehet fejlődni. Plusz arra gondolok még, hogy jó lenne valaki olyan, akivel majd a fontosabb előadásokat lehetne begyakorolni.
szept. 2. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!