Késő elkezdeni az egyetemet 31 évesen?
Figyelt kérdés
Levelezőn vagy távoktatásban.aug. 30. 10:49
2/10 anonim válasza:
Nem is értem ezt a kérdést. Ha igen, akkor beletörődsz, hogy életed végéig olyat csinálj, amit nem szeretsz?
3/10 anonim válasza:
Naponta van ilyen kérdés. Mindig leírjuk mindenkinek, hogy nem késő. Miből gondolod, hogy a te eseted más?
5/10 anonim válasza:
Ha azt írjuk, hogy késő, akkor nem tanulsz? Te láthatatlan idegenek véleménye alapján hozod meg életreszóló, óriási jelentőségű döntéseidet? Hát akkor ne menj egyetemre.
6/10 anonim válasza:
Én 35 évesen kezdtem, és minden kihívással együtt is nagyon szeretem. Már most azon gondolkozom, hogy megyek tovább mesterre.
7/10 anonim válasza:
Még egy 50 évesen végző is tud alsó hangon 15 évet dolgozni a szakmájában, ha addigra nem lesz magasabb a nyugdijkorhatar. Ha netán nem többet ezáltal. Vagy kitudja mit hoz a jövő, egyrebtobb nyugdijas is munkára szorul.
8/10 anonim válasza:
Mondjuk annyi esetleg lényegesen, hogy ilyen korban tényleg olyat tanulj amivel kezdeni is tudsz valamit, jól járj utána a választott szak nyújtotta lehetőségeknek!!! De amint írtam fentebb is egyáltalán nem lennél elkesve idősebb korban sem. Neked még laza 30 év meló kinez végzés utan is.
10/10 anonim válasza:
35 évesen kezdtem, nagyon élvezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!