Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Bele -e merjek kezdeni a...

Bele -e merjek kezdeni a mérlegképes könyvelő tanfolyamba ezek alapján?

Figyelt kérdés

Engem nagyon érdekel ez a szakma, viszont nem vagyok egy jó képességű. A reál tárgyak mindig is nehezen mentek, mivel kell hozzájuk logika is.

Szorgalmasnak szorgalmas vagyok, csak nehezen tanulok.

Elég hozzá a kellő szorgalom és elszántság? Vagy kimondottan "okosnak" is kell ehhez lenni? Mennyire tanulható?

aug. 27. 09:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Többek között mérlegképes könyvelő is vagyok. Abszolút humán beállítottsággal.

Elég nehezen kezdtem a tanulását, aztán rájöttem, hogy még ennek is van humán oldala. Olyan, mint egy happy and-del végződő regény, a helyére kerül minden. Van ebben valami szép is. Hozzáállás kérdése.

Olyan nagy matematika tudás nem kell hozzá.

szept. 21. 13:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Én belevágnék, szorgalom meg gyakorlás kérdése az egész....azé nem kettős integrálokat kell lenyomni, nem atomfizika ez.
szept. 24. 08:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!