Bele -e merjek kezdeni a mérlegképes könyvelő tanfolyamba ezek alapján?
Engem nagyon érdekel ez a szakma, viszont nem vagyok egy jó képességű. A reál tárgyak mindig is nehezen mentek, mivel kell hozzájuk logika is.
Szorgalmasnak szorgalmas vagyok, csak nehezen tanulok.
Elég hozzá a kellő szorgalom és elszántság? Vagy kimondottan "okosnak" is kell ehhez lenni? Mennyire tanulható?
"Bele merjek-e"
Szerintem kezd az alapoknál.
Pénzügyi-számviteli ügyintéző szakmám megvan. Ott nem tűnt annyira nehéznek, mert a 4 alapművelet kellett csak. Nyilván nem volt könnyű, de érthető volt minden, bár fektettem is bele energiát bőven.
Mennyivel matekosabb a mérlegképes könyvelő, mint a pénzügyi számviteli ügyintéző szakma?
Köszönöm a válaszokat 😊
Matematika az logikán alapszik?
Esetleg tudtok ajánlani vagy egyáltalán létezik-e olyan teszt , ami alapján eltudom dönteni mennyire rossz a logikám?
Tanári diplomám van, bár ahhoz nem kell logika, ha azt nézzük. Viszont sose szerettem ezt a szakmát és nem is nagyon dolgoztam benne.
IQ tesztet tudsz kitölteni, pl. Mensa honlapján van fent egy ingyenes próba teszt:
És igen, a matek nagyban alapszik a logikán
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!