Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha állami egyetemen vagyok,...

Ha állami egyetemen vagyok, de passzíváltatom magam 2 félévre, akkor átraknak fizetősre? Mivel ugye abban a 2 félévben olyan, mintha nem teljesitenék semmit az egyetemen

Figyelt kérdés
Illetve, ha majd a második félévtől szeretném passzíváltatni magam, akkor hogyan fogják nézni az utolsó 2 félév átlagát? (hiszen ugye ez az állami hely megtartásának feltétele
aug. 26. 20:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Letöltöd a mintatantervet, akkor nem nagyon tudsz tévedni. Ráadásul a neptunban is rá tudsz szűrni ezekre tárgyfelvételnél.
aug. 26. 22:28
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen, ezek megvoltak csak fura volt, hogy egy tárgyból elméletre 6-7 különböző időpontban engedett órát felvenni, gyakorlatból viszont csak egyben. Majd végül az elméleti órák közül is csak egyre engedett jelentkezni, a többinél azt írta, hogy a kurzus jelentkezési feltételei nem teljesülnek
aug. 27. 09:01
 13/17 A kérdező kommentje:
És ha a mintatervben nem volt külön felsorolva testnevelés, akkor azt fel kell vennem?
aug. 27. 09:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
13 igen, azt magától értetődőnek veszi az egyetem. 2 félévig kötelező heti 1. Azt hiszem talán 1 hiányzás megengedett, mert heti 1 órás tárgyról van szó. Legalábbis az SZTE-n. Kivéve ha van igazolásod, hogy nyomós ok miatt teljes felmentésed van.
aug. 27. 10:16
 15/17 A kérdező kommentje:
#14 de akkor ha jól értem, nincs megadva melyik 2 félévben, igaz? Mert én a 2. és 3. félévben tervezem felvenni, elsőben elég lesz megszokni az egyetemet és megismerni mi hogy működik 😅
aug. 27. 10:31
 16/17 anonim ***** válasza:
78%
Abban csinálod, amelyikben akarod meg amelyikben egyáltalán beférsz. Annak idején én csak utolsó 2-ben tudtam pl, mert azokat vették előre, akinek ezen múlt a diploma és utolsó 2 félévben vette fel.
aug. 27. 11:28
 17/17 anonim válasza:
Egyes egyetemeken olyat is lehet, hogy tobb felevnyi tesit egy felevben csinalsz.
aug. 29. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!