Milyen szakra menjek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Buszvezető szeretnék lenni de a szüleim azt szeretnék, hogy egyetemre is menjek.

Milyen szakot ajánlatok?

aug. 26. 00:00
 1/6 anonim ***** válasza:
95%

Minek mennél egyetemre ha buszvezető szeretnél lenni?

Amit erőltetnek azt soha a büdös életbe nem fogod megtanulni. Én egyetemre járok, de ha ezt valaki erőltetné belém és nem saját elhatározásomból járnék ide akkor már rég elvéreztem volna.

Felnőtt ember vagy, kezdj el dolgozni, gyűjts pénzt és csináld meg a jogsit és légy buszsofőr.

aug. 26. 00:13
 2/6 rántotthúsosszendvics ***** válasza:
87%

Ha erőltetés árán mész egyetemre, annak nem lesz pozitív hatása számodra. Egyetértek az #1 válaszolóval.

Talán műszaki karon kezdj el nézelődni, ha annyira muszáj, talán megtetszik valamelyik (pl gépészmérnöki, közlekedésmérnöki).

aug. 26. 01:19
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Észak. ;)
aug. 26. 01:51
 4/6 anonim ***** válasza:
30%
Gépész vagy jarmumernök.
aug. 26. 05:40
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
Ajánlhatunk mi szakot, de ha nincs elhivatottságod, nem fog menni az egyetem. Ne menj egyetemre, ha nem szeretnél.
aug. 26. 08:28
 6/6 anonim ***** válasza:
62%
Mondd eg a aszüleidnek, hogy buszvezetőként többet lehet keresni, mint a diplomás átlagbér. :D Lehet egyből meggondolják magukat.
aug. 26. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!