Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » BME VIK mérnökinformatikus...

BME VIK mérnökinformatikus képzés mellé milyen online codind platformot ajánlanátok? (Udemy, Codecademy stb.)

Figyelt kérdés
Most fogok kezdeni, nyilván prog1-ben C-vel fogunk indítani, de nincs sok programozás hátterem. Emelt infóztam, de kb ennyi a tudásom. Ha van egy olyan platform ami sokat segített az anyag megértésében, jó volt gyakorláshoz, vagy csak a tudásod bővítéséhez hálás lennék ha megosztanád. :)

aug. 24. 07:36
 1/3 anonim ***** válasza:
51%
Fogalmam sincs a válaszról, de ahogy olvasom, nekem a programozáshoz először egy kínai-magyar szótár kellene. Minden tiszteletem azé, aki ezt érti :)
aug. 24. 08:56
 2/3 BinaryPangolin válasza:
79%

Az alapoktól fogjátok tanulni a C-t, és szerintem jól oktatják, úgyhogy ha óráról órára készülsz és gyakorolsz akkor nem hiszem hogy lenne okod az aggodalomra.

A tárgynak van egy nagyon igényes weboldala is: [link]

Itt mindig elérhetőek lesznek az addig leadott előadások anyagai és gyakorlófeladatok is.

aug. 25. 19:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
aug. 25. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!