Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mióta éri meg jobban egy...

Mióta éri meg jobban egy pénzügyes diploma egy mérnök diplománál?

Figyelt kérdés
Elnézve az adatokat, már a gépészmérnöktől is jóval jobban keresnek a pénzügyesek, sőt a legtöbb villamost is elhagyták. Mitől lett ilyen értékes a pénzügyes diploma? Azt gondolnám, hogy kevesen vannak, mint az IT-sek voltak mostanáig, de kb minden évben top helyen van nak a pénzügyes szakok a felvételizőknék.
aug. 23. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindig is így volt. A gépész ment le nagyon...
aug. 23. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
1: pedig a gépész még mindig jobb terület ahol én dolgozok. Epìtőmérnök vagyok, elég sok epìtészt és epìtőst ismerek aki felelősséghez képest sztem egyáltalán nem keres jól.
aug. 24. 10:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Az építészeket egyáltalán nem értem. Anyni pénzért ilyen felelőség és pont az építőiparban, ahol agyan vannak fizetve ég az alkalmazott szakik is. Nekem is van építész ismerősöm. Három év tapasztalattal annyit keres, mint egy egybites segédunkás.
aug. 24. 10:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a gépészek jobban keresnek. Szerintem max Pesten keresbek jobban a gazdászok, ahol sok külföldi cég van nekik. Vidéken, Kelet-Magyarországon nekem nem ez a tapasztalatom.
aug. 24. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
3: kicsi a piac, sok rá az ember. Illetve nem az van, hogy egy informatikai szoftvert vagy autót fejlesztesz amit eladnak egy nyugat európai országnak.
aug. 24. 11:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze tudom, Magyarország Európa gazdasági motorja..
aug. 24. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!