Az új Neptunba két gépről is be lehet jelentkezni egyszerre?
Figyelt kérdés
Telefonról venném fel a tárgyakat, valaki más pedig gépről a többit egyszerre, és így több esélyem lenne hogy jó a kívánt időpontokban felvegyem őket. Ez így lehetséges, vagy nem?aug. 23. 19:28
1/5 anonim válasza:
Nem. Az egyiken ki fog dobni, vagy totál le fog fagyni. Vagy még az is előfordulhat, hogy az egyik kidob, a másik pedig lefagy, így semmit se fogsz tudni felvenni időben. Nem éri meg trükközni.
2/5 A kérdező kommentje:
#1 ez tapaszatalat?
Tegnap már beléptem mindkettővel egyszerre, és nem dobott ki.
aug. 23. 23:15
3/5 anonim válasza:
De gondolom nem tegnap volt tárgyfelvétel..
Én sosem próbáltam kijátszani a rendszert, másodkézből van az infó. Kolis szobatásam (meg még néhány baromarcú szaktársam, aki azt hitte, hogy ő találta fel a spanyolviaszt) próbálkozott hasonlóval, én meg utána hetekig hallgathattam a duzzogását a rossz órarend miatt. Tégy ahogy jónak látod, de akkor ne csodálkozzatok, hogy összeomlik a rendszer ha mindenki 2-3 eszközről jelentkezik be..
4/5 anonim válasza:
Ha elkezdődik a tárgyfelvétel, örülhetsz ha egy eszközről sikerül belépni majd.
5/5 A kérdező kommentje:
Sikerülni fog, mert ebben az időpontban csak az elsőévesek veszik fel a tárgyakat.
Nem ez volt a kérdés.
aug. 24. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!