Érdemes még belekezdeni 30 felett egyetembe/fősuliba/okj-ba?
Naná, sosem késő!
Én 27 vagyok, tervezek még 1-2 egyetemi képzést és tanfolyamokat is.
A kérdésem: mit dolgoztál eddig?
HR -es vagyok.
Mert nem értem a válaszod. Eddig kettövel? Tapasztalat?
Miután a cigányok zaklatása miatt kibuktam okj-ről (hangtechnikus) évekig benzinkúton melóztam, papírom is van róla de már xart nem ér, illetve van még egy webdesigner vizsgám.
Ui: a semmitmondó hülyeségböl meg az ekézésből nem kérek. Köszönöm. Ja és jogsim nincs és nem is nagyon lesz.
Szóval a fizikai munkával lehet ma pénzt keresni sem opció.
4es vagyok.
Már dolgoztál, akkor van munkatapasztalatod. Semmi nem áll az utadba, hogy föiskolára/okj/ egyetemre menj. Persze, hogy lehet karriert épiteni még 50 évesen is.
Ha valaki jelentkezne hozzánk valamilyen pozicióra, és választanom kellene egy fiatal diplomás, vagy egy 40 éves diplomás 5-6 év munkatapasztalattal rendelkezö között, akkor az idösebbet választanám. A 40es biztosan tudja, hogy mit akar. A fiatal meg legtöbbször rájön, hogy rossz szakmát választott. Az idösebbek elönye a loyalitás, megfontoltság, élettapasztalat. A fiatal diplomásnak mennyi
élettapasztalata van?
Akik azokat veszik fel, azoknak olyan ember kell, ahol nem kell komplex feladatokat megoldani. Azok kezdö munkahelyek, ahol nem számit más, csak az hogy:
Én mondom, te megcsinálod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!