Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért nem megy a Neptun?

WidowmakerButt kérdése:

Miért nem megy a Neptun?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Próbáltam bejelentkezni a következő félévre, de mostanában nagyon lassan tölt be a neptun, legalább 5 perc várakozás után. A kezdőoldal még elő is jön, de aztán miután bejelentkeztem, újabb 5 perc várakozás után csak egy "félkész" oldal jön elő, pöttyökkel, vonalakkal stb. A beiratkozás, tárgyak stb. fülek ki vannak írva, de nem tudok semmire se kattintani.

Eddig sohasem volt ilyen problémám, mindig be tudtam jelentkezni a félévekre, sőt, júniusban még tudtam használni rendesen. Mi lehet a probléma? Próbáltam különböző böngészőkkel, de ugyanúgy fenn áll a hiba.

aug. 19. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálam minden rendben van.

Esetleg melyik egyetem??

Másik eszközről is próbáltad??

Más weboldalakkal nincs gon??

aug. 19. 20:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Más weboldallal semmi gond, másik gépemen ugyanez történik, szóval valószínűleg a netemmel lesz a gond. Még nem próbáltam resetelni a routert, de lehet az lesz a következő lépés
aug. 19. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Az sok mindent nem old meg. Még a kihúz-bedug az jó is valamire, de reset felesleges, ha nem nyomogtál el benne semmit és be tudsz lépni.

Nézz esetleg egy netsebességet. Ha lassú nagyon, lehet telefonálni a szolgáltatónak. Géped szokott lenni újraindítva/kikapcsolva lenni??

Nem eszi valami nagyon a ramot vagy a processzort?? Lehet vírus is akár.

Az furcsa amúgy, ha azt mondod, hogy más weboldalak ugyan úgy működnek. Mert akkor nem a netsebesség és nem is az, hogy le van terhelve a géped, mert akkor azok is lassabban töltenének.

Attól még rá lehet nézni, hogy hátha, mert a neptun nem éppen egy optimalizált weboldal és lehet hardver igényesebb. Pláne, ha le is van terhelve, akkor még jó nettel, jó géppel is kihívás belépni.

aug. 20. 10:03
 4/5 anonim válasza:
szia! Nekem is ugyan ez a problémám van,telefonon betölt,viszont gépen jobban szeretem,mert átláthatóbb stb.de ott nem tölt be.Pont most is már lassan 10 perce várok,hogy betöltse az oldalt.Először azt gondoltam,hogy azért lehet mert megújult az oldal,viszont telefonon betölti.
aug. 20. 12:26
 5/5 anonim ***** válasza:
68%
Mert neptun. Az lenne meglepő ha menne.
aug. 22. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!