Miért nem megy a Neptun?
Sziasztok! Próbáltam bejelentkezni a következő félévre, de mostanában nagyon lassan tölt be a neptun, legalább 5 perc várakozás után. A kezdőoldal még elő is jön, de aztán miután bejelentkeztem, újabb 5 perc várakozás után csak egy "félkész" oldal jön elő, pöttyökkel, vonalakkal stb. A beiratkozás, tárgyak stb. fülek ki vannak írva, de nem tudok semmire se kattintani.
Eddig sohasem volt ilyen problémám, mindig be tudtam jelentkezni a félévekre, sőt, júniusban még tudtam használni rendesen. Mi lehet a probléma? Próbáltam különböző böngészőkkel, de ugyanúgy fenn áll a hiba.
Nálam minden rendben van.
Esetleg melyik egyetem??
Másik eszközről is próbáltad??
Más weboldalakkal nincs gon??
Az sok mindent nem old meg. Még a kihúz-bedug az jó is valamire, de reset felesleges, ha nem nyomogtál el benne semmit és be tudsz lépni.
Nézz esetleg egy netsebességet. Ha lassú nagyon, lehet telefonálni a szolgáltatónak. Géped szokott lenni újraindítva/kikapcsolva lenni??
Nem eszi valami nagyon a ramot vagy a processzort?? Lehet vírus is akár.
Az furcsa amúgy, ha azt mondod, hogy más weboldalak ugyan úgy működnek. Mert akkor nem a netsebesség és nem is az, hogy le van terhelve a géped, mert akkor azok is lassabban töltenének.
Attól még rá lehet nézni, hogy hátha, mert a neptun nem éppen egy optimalizált weboldal és lehet hardver igényesebb. Pláne, ha le is van terhelve, akkor még jó nettel, jó géppel is kihívás belépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!