Tippek a sulivaltashoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy par het mulva koltozom es ugye igy iskolat is fogok valtani, oszinten szolva elegge szorongok mivel nemreg kezdtem a gimit, es ott is eleg sok idobe telt megnyilni, baratkozni. Es most megint uj emberek koze megyek,nagyesellyel mar mindenki ismer mindenkit, en meg igy betoppanok mint az uj gyerek es felek hogy mit fognak gondolni, lehet csak tulparazom de valami tipp hogy lehetnek kicsit jobban extrovertalt es baratkozzak ?:D nem szeretnek ugy iskolaba menni minden egyes nap hogy ott ulok a sarokba es szomorkodom egyedul!

aug. 17. 20:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess. Kérdezz, mesélj, dicsérj, ha indokolt.
aug. 17. 20:24
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Először is: ne érdekeljen, hogy mit gondolnak. Én szinte állandóan az új gyerek voltam, és ez a mentalitás segített a legtöbbet nekem. Lehet valakinek pont az fog tetszeni, hogy zöld a hajad, lehet valakinek meg pont az nem fog tetszeni.

Az első pár napban valószínűleg "rádrepülnek" majd páran, hogy jobban megismerjenek, de ne szűkítsd le rájuk az ismeretségi körödet. Szünetben, meg ahogy van lehetőséged beszélgetni emberekkel, próbálj meg minél több mindenkivel pár szót váltani, hátha pont olyan emberrel jössz ki jól, akiről elsőre nem gondoltad volna.

Amit még tudok tanácsolni, hogy nagyjából találd ki előre, hogy mit tudsz magadról gyorsan elmondani pár mondatban. Tőlem a legtöbb tanár megkérdezte, hogy ki vagyok mit csinálok, esetleg mi a hobbim. Én nagyon introvertált vagyok, így általában leblokkoltam és nem tudtam semmi értelmeset összehozni ilyenkor.

Ja, és ha van valamilyen szociális esemény, mindenképpen menj el, próbálj keresni neked való szakkört, nem muszáj feltétlenül az osztálytársaiddal haverkodnod.

aug. 18. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!