Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Motivációs levél pótfelvételin...

Motivációs levél pótfelvételin kötelező, ha nincs más intézményi pontom?

Figyelt kérdés
Ma! Kaptam egy e-mailt, hogy augusztus 18-ig van időm pluszpontokért dokumentumot feltölteni. Majd küldtek egy linket, ahol azt írja, hogy a motivációs levél nem kötelező, amennyiben szereztem elegendő pluszpontot. Mi számít elegendőnek? Ha nem szereztem semmi pluszpontot és nem írok motivációs levelet, de tanulmányi és érettségi pontból van elég, akkor már fel sem vesznek?
aug. 16. 00:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem sosem árt a plusz pont. :)
aug. 16. 07:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha van így is elég pontod akkor nem kell. Azt ugye vedd figyelembe, hogy a ponthatár nem lehet kisebb mint ami az általános eljárásban volt, ha annál kevesebb pontod van akkor muszáj élned a lehetőséggel. Ha megvan akkor is érdemes, mert kevesebb nem lehet a ponthat, de több igen, ha többen jelentkeztetek mint ahány férőhely van, ezt előre nem tudhatod.
aug. 16. 09:01
 3/3 A kérdező kommentje:
100-al több pontom van, de lehet, hogy írok, csak fogalmam sincs mit írjak bele. :D
aug. 16. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!