Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Matek pótvizsga sikerülhet...

Matek pótvizsga sikerülhet még felkészülnöm?

Figyelt kérdés
Sajnos matematikából idén nem sikerült teljesítenem.Minden dolgozatom kettes volt viszont SNI-s vagyok és elég nehezen megy a matematika. (Felszerelés hiány miatt volt kettő darab egyesem és egy azért mer nem értettem a táblánàl a feladatot ami szerintem 1/1 hülyeség hogy ezért egyest adjanak.) Viszont nem kaptam semmilyen tételsort mivel nem az a matematika tanárom lesz pótvizsgán aki végig vitt minket mivel felmondott.Így nemtudom mire számitsak a vizsgán nagyon stresszelek sokat tanultam ebben a két hétben viszont leblokkol az agyam éles helyzetben.

aug. 14. 01:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
60/40 pontra megbuktattak es 13an voltunk potvizsgazni 8an 2-3 tantargybol es mindenki megbukott mindenbol
aug. 28. 14:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Neee :(( Sajnálom. Akkor most év ismétlés?
aug. 28. 14:09
 13/15 A kérdező kommentje:
aha uj suliba kezdek de lehet jobb is 😂
aug. 28. 15:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahh, kitartás
aug. 28. 17:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Lehet butaság, de ha ennyire nem megy, nem lehet, hogy diszkalkuliás vagy, főleg ha megvan már az SNI is? Én is az voltam, innen gondolom, hogy kaphatnál felmentést vagy minimum több időt, eszközhasználatot. Engem felmentettek matekból és 4,2 lett az érettségi átlagom adhdval és disszel.
jan. 11. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!