Matek pótvizsga sikerülhet még felkészülnöm?
Figyelt kérdés
Sajnos matematikából idén nem sikerült teljesítenem.Minden dolgozatom kettes volt viszont SNI-s vagyok és elég nehezen megy a matematika. (Felszerelés hiány miatt volt kettő darab egyesem és egy azért mer nem értettem a táblánàl a feladatot ami szerintem 1/1 hülyeség hogy ezért egyest adjanak.) Viszont nem kaptam semmilyen tételsort mivel nem az a matematika tanárom lesz pótvizsgán aki végig vitt minket mivel felmondott.Így nemtudom mire számitsak a vizsgán nagyon stresszelek sokat tanultam ebben a két hétben viszont leblokkol az agyam éles helyzetben.aug. 14. 01:31
1/14 anonim válasza:
hááát ha nagyon oda teszed magad de tényleg 24/16 akkor talán. Mikor lesz a vizsga?
2/14 A kérdező kommentje:
Augusztus 28 azért reménykedem ha eddig is ketteseket tudtam írní akkor most mellette mégtöbb tanulással sikerülhet csak félek nagyon
aug. 14. 01:41
3/14 anonim válasza:
írj egy táblázatot hogy melyik nap mit veszel át és egyszerűbb lesz. Vannak nagyon jó Retkes Péter youtube videók amik érthetők egy egyszerűk.
4/14 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy értem a feladatokat megtudom csinálni viszont ha élesbe megy tétre akkor nagyon letudok blokkolni.
aug. 14. 04:45
5/14 anonim válasza:
Az SNI miben befolyásolja a matematika tudásodat?
Gondolom nem elit gimibe jársz. Így nem kell izgulnod. Ha csak egy picit is értelmes vagy akkor a pótvizsga írásbeli részén összeszedsz pár értelmes gondolatot. Majd meg lesz a kettes.
6/14 A kérdező kommentje:
Az a baj de elit gimibe járok. Az SNI pedig abbsn hogy nehezebb felfognom a dolgokat és több idő.
aug. 14. 10:45
7/14 anonim válasza:
Tavaj ugyan így voltam. SNI, matek pótvizsga. Mivel SNI-s vagyok átengedtek kettessel, szerintem neked is figyelembe veszik főleg ha látszik hogy tanultál.
8/14 anonim válasza:
Hogy haladsz a felkészültssel?
Kettes meglesz? Ha más nem jó indulattal?
9/14 A kérdező kommentje:
Néztem Retkes Péter videóit sokat segítettek!Remélem sikerül:))
aug. 25. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!