Szerintetek van esélyem a DE-Ájk-ra bejutni? ?
Figyelt kérdés
sziasztok . nagyon nagy dilemma és kétségbeesés jellemző a mindennapjaimban. leírom miért van ez így. 11.ik évemet most fejeztem be a gimnáziumban és nagyon úgy tűnik, hogy a jogi van a pszichológiai pályán szeretném a tanulmányaimat folytatni. sajnos eleve hátránnyal tudok indulni, hiszen általános iskolában nem tanultunk semmit sem töriből, a dolgozatok válaszait kellett bemagolnunk. gimiben jobb a helyzet mert igaz hogy a tanár borzasztó (nem mondok sose rosszat egy tanárra sem, de ahogy tanít, úgy nem készít fel érettségire ) szóval egy szónak is 100 a vége , nem tudok semmit sem töriből. én minden tantárgyból már 11 éve kitűnő vagyok, így én szívesen foglalkoztam volna a törivel is , de mivel nem volt kötelező úgymond, ezért neem tanultam. most tavasszal megcsináltam az előrehozott német középszintű érettségimet, és most szeretnék majd ősszel emeltezni. nem tudom mennyi % lesz de remeénykedem hogy legalább a 60-at elérem. szóval egy emelt az fix. az lenne a kérdésem ha az összes többi középszintű érettségimre rágyakorlok és nagyon tanulom hogy mindenből legalább egy négyest vagy egy ötöst elérjek és lesz egy fix német emeltem, úgy tényleg nem lenne esélyem bekerülni? (DE-ÁJK)aug. 7. 17:01
12/13 anonim válasza:
Őszintén, szerintem nem sok esélyed van így. Kb 2 emeltet kellene írnod, amelyek 85% felettiek. Legalábbis hogy idén elérd a ponthatárt, ez kellett.
13/13 Justinianus válasza:
"11.-ik a helyes alak" :)))
Ez tizenegyedikik. :)))
Most fejeztem be a 11. évemet.
A 2012. évi X. törvény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!