Mennyi idő kell hogy felkészüljek az emelt töri érettségire hogy legalább egy 70% meglegyen?
Volt rá 4 éved.
Van aki 4 ev alatt egy kettest tud épp osszehozni sima érettségin.
Tegye a szívére az a kezét aki mind a 4 évet végig tanulta becsületesen.
Én nem tanultam semmit otthon szinte, csak ami az órán rám ragadt és így írtam meg 70-re a közepet 0 tanulással. Arra vagyok kiváncsi hogy mondjuk mennyi idő kell ha napi 2-3-4 órát rá szánok. Miért olyan nehéz a kérdésre válaszolni normálisan? (Ne érts félre teljesen nyugodtan írom ezt)
Mennyi ido alatt épülne fel egy fészer az udvaron, ha minden nap 1 órát epitgetem?
Milyen eszkozeim vannak? Milyen ügyes vagyok? Kitoltom-e a napi egy orat ténylegesen, vagy bele van számolva a szerszámok ki be pakolasa?
És még van pár tényező, ami mind befolyásolja.
Érettségi szóbelin meg ott a szerencsefaktor is, hogy pont olyan tételt huzol ki, amit jobban tudsz, vagy olyant, amit kevésbé. Miért olyan nehéz értelmes kérdést feltenni? (Ne érts félre teljesen nyugodtan írom ezt)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!