Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi idő kell hogy felkészül...

Mennyi idő kell hogy felkészüljek az emelt töri érettségire hogy legalább egy 70% meglegyen?

Figyelt kérdés
aug. 6. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
2 hét
aug. 6. 23:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor még van idő
aug. 7. 00:29
 3/5 anonim ***** válasza:
59%

Volt rá 4 éved.

Van aki 4 ev alatt egy kettest tud épp osszehozni sima érettségin.

aug. 7. 01:46
 4/5 A kérdező kommentje:

Tegye a szívére az a kezét aki mind a 4 évet végig tanulta becsületesen.

Én nem tanultam semmit otthon szinte, csak ami az órán rám ragadt és így írtam meg 70-re a közepet 0 tanulással. Arra vagyok kiváncsi hogy mondjuk mennyi idő kell ha napi 2-3-4 órát rá szánok. Miért olyan nehéz a kérdésre válaszolni normálisan? (Ne érts félre teljesen nyugodtan írom ezt)

aug. 7. 02:14
 5/5 anonim ***** válasza:
59%

Mennyi ido alatt épülne fel egy fészer az udvaron, ha minden nap 1 órát epitgetem?

Milyen eszkozeim vannak? Milyen ügyes vagyok? Kitoltom-e a napi egy orat ténylegesen, vagy bele van számolva a szerszámok ki be pakolasa?

És még van pár tényező, ami mind befolyásolja.

Érettségi szóbelin meg ott a szerencsefaktor is, hogy pont olyan tételt huzol ki, amit jobban tudsz, vagy olyant, amit kevésbé. Miért olyan nehéz értelmes kérdést feltenni? (Ne érts félre teljesen nyugodtan írom ezt)

aug. 7. 05:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!