Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek az orvosi egyetem...

Szerintetek az orvosi egyetem elég tudást ad a hallgatóknak, hogy jó orvosok legyenek?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek egy orvosi végzett tudásban fel e van készülve az orvoslására vagy itt is emberfüggő kiből lesz jó szakember? Valaki pedig elvégzése, mert vannak adottságai hozzá?

aug. 6. 18:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%

Nincs. A kezdő orvosnak még rengeteget kell tanulnia.

Aztán meg az egész pályafutása alatt, folyamatosan követni az újabb orvoslási módszereket, és megtanulni.

aug. 6. 19:11
 2/13 anonim ***** válasza:
78%

1#-hez

Emberfüggő IS.

aug. 6. 19:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez minden szakembernel igy van... es az sem mindegy, hogy valaki csak a "papirert" megy egyetemre, vagy h minel jobb szakember legyen.
aug. 6. 19:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezen fog múlni hogy jó szakember lesz-e
aug. 6. 19:53
 5/13 anonim válasza:
100%
Minden orvosnak folyamatosan tanulni kell. Minden orvosnak kötelező 4 évente, ha jól tudom továbbképzésen részt venni és levizsgázni, különben nem gyakorolhatja a hivatását.
aug. 6. 20:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

6 én orvosi egyetem után még 3-6 év rezidensi idő következik a szakvozsga miatt. Van aki több szakvizsgát csinál.

Önmagában az orvosi egyetem elvégzésétől nem leszel jó orvos.

aug. 6. 21:14
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem. Csak egy alapkő.

Kell, hogy megtaláld a neked megfelelő szakterületet, rátermett legyél, és nekem pl. sokat segített, hogy már egyetem alatt dolgoztam olyan területen, ami engem érdekelt. Mire kijöttem az egyetemről és elhelyezkedtem, így meglehetősen ütőképes kezdő orvosa voltam az olsztályon.

aug. 6. 21:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Az elsajátítható szakmai tudás csak egy összetevője annak, jó orvos-e valaki.
aug. 6. 22:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyik egyetem sem ad önmagábán elég tudást ahhoz, hogy jó szakember legyél. Semmilyen területen.

Viszont a jó egyetemek jó alapokat tudnak adni ahhoz, hogy a későbbiekben jó szakember legyél. Ezt viszont teljesítik az orvosi egyetemeink.

aug. 6. 22:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mint a friss jogsi. Kezelni tudod az autót de messze nem vagy még profi.
aug. 7. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!