A három szombathelyi ELTE kollégiumról mit lehet tudni?
Figyelt kérdés
Próbáltam neten körbenézni, de semmi használhatót nem találtam. Melyikre mi jellemző? Melyikben milyen körülmények vannak? Milyenek a szobák, az
ágyak, mennyi hely van pakolni szekrényekben? Fürdő, konyha hogy van, azok milyenek? Közösségi élet mennyiben más? Most kéne jelentkezni de fogalmam sincs, hogy mi alapján rangsoroljam.
(illetve plusz egy kérdés, hogy itt lehet e fiú-lány egy szobában, mert legjobb -meleg- barátommal szeretnénk egy szobába kerülni és sok helyről azt hallottam, hogy nem lehetünk vegyesen)
aug. 6. 15:29
1/1 anonim válasza:
Ha felmész az egyetem honlapjára, a többi fül között lesz egy olyan, hogy “A központról”, azon belül pedig a “Kollégiumok” fül alatt találsz pár információt. Az interneten képek is vannak a szobákról. Konkrétumokat én sem tudok, nem vagyok otthon a kollégiumokban, de én más városban hallottam olyan kollégiumról, ahol lehetett egy fiú és egy lány közös szobában, ha kérték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!