Egyetemen hogyan lehet diákigazolványt igényelni?
Figyelt kérdés
Most leszek elsőéves egyetemista.
Mikortól kell elkezdeni diákigazolványt igenyelni,és mi ennek a menete.
(Még levelet sem kaptam az egyetemtől)
aug. 5. 11:02
1/9 anonim válasza:
oké, mesélj, melyik intézmény, és belinkeletm neked a honlapjukról az infót, mert tuti fent van
2/9 anonim válasza:
Engem is érdekelne
Evileg csak a beiratkozás után lehet igényelni
3/9 anonim válasza:
2, de addig is tudsz NEK adatlapot csináltatni, feltölteni, elindítani az igénylést a neptunban.
4/9 anonim válasza:
#3 én még be se tudok lépni a Neptuba, mert nem kaptam kódot...
5/9 anonim válasza:
a NEK adatlaphoz nem kell kód, csak egy csini frizura és 5 perc szabadidő az okmányirodához.
6/9 anonim válasza:
#5 oké, de az igénylést nem tudom elindítani a Neptunban
7/9 Metionin válasza:
NEK azonosítód van már? Ha nincs, menj a kormányablakba és megcsinálják, aztán amikor megvan a neptun azonosítód és be tudsz lépni, ott az ügyintézés fül alatt találod az igénylést.
8/9 A kérdező kommentje:
#1 Miskolci Egyetem,màr néztem a honlapjukat de csak a kolis jelentkezésről van információ,kolit is szeretnék igényelni viszont ahhoz is kell a Neptun kód,remélem a héten megjön a levél :/
A többieknek meg köszönöm,akkor addig elmegyek a kormányablakba és elintézem az azonosítót.
aug. 5. 13:04
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!