Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kinek milyen tapaszalatai...

Kinek milyen tapaszalatai vannak gólyatáborból? Jók, rosszak? Melyik egyetemen voltatok táborban?

Figyelt kérdés

aug. 1. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Ha introvertált vagy és nem célod végig inni azt a pár napot, akkor felesleges pénzkidobás az egész. Kb az összes feladat ivással kapcsolatos, ha meg nem játszol, nem igazán fogsz tudni barátkozni. Az egész undorító, titokban füveznek, részegedésig isszák magukat a legtöbbek. Egésznapos az ordítás stb. Nyilván a csoportvezetők mindenkit figyelnek, nehogy hülyeséget csináljanak, de mondom, akkor menj, ha egésznap bulizni meg inni akarsz. Máskülönben nincs értelme menni.
aug. 2. 12:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a csoportvezetők voltak a legidétlenebb viselkedésűek.
aug. 2. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a Pázmányon voltam gólyatáborban. Nálunk semmilyen kellemetlenség nem volt, nagyon figyeltek arra a csoportvezetők, hogy senkinek ne kelljen részt vennie olyan feladatban, amiben nem szeretne, egyáltalán nem volt erőltetve az alkoholizálás sem, teljesen saját magad döntöttél róla, hogy ha iszol, mennyit iszol. Külön figyeltek arra is, hogy senki ne kavarjon össze senkivel, ha ilyesmire láttak jelet, gyorsan rászóltak az emberekre. Nekem nagyon jó élmény volt, pedig én is elég introvertált vagyok, de azért szeretek bulizni, néha iszogatni egy kicsit, táncolni, ismerkedni. Viszont nekem végül nem azok lettek a legközelebbi barátaim, akikkel itt ismerkedtem meg, inkább az évek során, már a suliban alakultak ki a szorosabb kapcsolataim. Úgyhogy ha attól tartasz, hogy már mindenki BFF-ként fog hazaérkezni a táborból, és senkivel nem fogsz tudni ismerkedni, ha kihagyod, akkor meg tudlak nyugtatni, ez nem így lesz.
aug. 3. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a SOTE gyógyszerész kar gólyatáborában voltam, és nem volt semmi gond, nem volt kötelező inni, jó zenék voltak a diszkóban, nekem nagyon kellemes élmény volt, pedig introvertált, visszahúzódó típus vagyok
aug. 4. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!