Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nemrég meghirdették a nyíregyh...

Nemrég meghirdették a nyíregyházi egyetem 2024 es gólyatáborát és elég bizonytalan vagyok azzal kapcsolatban hogy elmenyek-e.Van esetleg valakinek tapasztalata a közelmúltból hogy mik voltak ott a programok és hogy miket csináltak?

Figyelt kérdés
Nem igazán találtam semmit a korábbiakról és az is elég furcsa hogy a jelentkezésnél kitétel hogy se videó sem fénykép nem készíthető a tábor alatt. Kicsit aggódok miatta hogy megalázó vagy kellemetlen lesz.

aug. 1. 01:47
 1/4 anonim válasza:
80%
Gondolom pont emiatt nem készíthető se video, se kép, mivel ha valami kellemetlen történne, nehezebben kerülhetne ki. Legalábbis én így gondolom. Egyébként nem kerülsz nagy hátrányba, ha kihagyod. Annak idején én sem voltam (bár ez Debrecen) és semmi hátrányát nem tapasztaltam.
aug. 1. 09:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha el is mész és olyat akarnak veled megcsinálni, amit nem szeretnél, akkor nemet mondasz és kész.
aug. 1. 12:49
 3/4 anonim válasza:
100%
Hiába prédikálnak itt az emberek ezer ilyen kérdés alatt, hogy menjen el az illető… de minek? Ha nem olyan, aki szeret bulizni, akkor felesleges pénz kidobás. Rengeteg program közül talán egy van olyan, ahol nincs jelen az alkohol. Én nem ajánlom, hogy menj, ha olyan vagy, aki nem szereti az alkoholt illetve a bulit. Semmi értelme az egésznek.
aug. 2. 11:55
 4/4 Pepe1111 válasza:
100%
Én tavaly voltam gólya a Nyíregyházi Egyetemen, nekem nagyon sokat segített a feloldódásban és az ismerkedésben a tábor, egyátalán nem erőltettek semmit rám főleg hogy nem is alkoholizálok, toleránsak voltak a lebonyolítók. A képeket megkaptuk drive linken csak a személyiségi jogok sértésének elkerülése miatt nem lehet fotózni a táborban, ezt el is mondták. Szerintem ha szeretnél mindenképp menj, sokat gondolkodtam rajta én is az ár miatt de nem bántam meg.
aug. 8. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!