Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » BME VIK gólyatáborba megéri...

BME VIK gólyatáborba megéri elmenni?

Figyelt kérdés
Tudom van már ilyen kérdés, de az elmult évekre vagyok kiváncsi. Nagyon rosszakat hallani róla, ráadásul drága is... Nektek milyen tapasztalataitok vannak? Nagy hátrányom lenne belőle a későbbiekben ha nem mennék? (lány vagyok btw)

aug. 1. 16:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én VBK-s voltam, de hacsak azóta nem voltak nagy változások, nem veszítesz semmit. Néhány nap konstans ivásról van szó
aug. 1. 23:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A lányokat nem bántják, mert általában 10 lány van összesen, a fiúkat szétszívatják.

Nem maradsz le semmiről, ha kihagyod. Én se voltam és nem is hallottam semmi olyat, ami alapján megérte volna menni.

aug. 2. 01:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Lányként úgy is 50 "haverod" lesz a VIK-en, ne aggódj xD
aug. 12. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!