Megéri elmenni így az egyetemi gólyatáborba?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy megéri elmenni a táborba ha ügyességi,sportos játékokban sosem voltam valami jó illetve néha szorongok így megéri vajon elmenni?2020. aug. 4. 07:22
1/4 anonim válasza:
szopatnak majd röhögnek rajtad és ezért még fizessél is?
ÁÁÁ az életben sohasem
2/4 anonim válasza:
A gólyatábor célja az, hogy ismerkedj, barátokat szerezz nem pedig az, hogy megmutasd milyen jó vagy a sportban. Szóval szerintem igenis megéri.
3/4 anonim válasza:
Soha nem voltam jó semmi ilyesmiben, új környezetben nehezen oldódom fel, de elmentem. Azt kell mondanom, hogy hihetetlenül jó élményként maradt meg az egész, mindenki kedves volt, nyitott, segítőkész, ha valamit bénáztam, akkor sosem azt éreztem, hogy rajtam nevetnek, hanem, hogy együtt nevetünk. Ha te is ilyen mentalitással állsz neki, megpróbálsz nyitott lenni, akkor nem lesz baj és teljesen megéri elmenni!:D
4/4 anonim válasza:
Ha ilyenektől szorongsz, akkor inkább megéri elmenni a gt-ba, mint aztán az első hónapokban nem találni a helyedet, mert egy olyan közösségbe érkezel, akik már valamelyest ismerik egymást és a helyet is a gt-ból. Ráadásul a gt-ban felsőbbéveseket is megismerhetsz, ami nem gyengén jót tesz az egyetemi tanulmányoknak. ;) És ezekben a táborokban a legtöbb program csak lehetőség, ki lehet belőlük maradni, illetve amilyen táborokban én részt vettem akár elsőévesként, akár felsőbbévesként, sosem voltak ilyen kisiskolásoknál gyakori sportos-versenyzős programok. Szoktak lenni csapatvetélkedők, de az is csak lehetőség és úgy is lehetsz csapattag, hogy nem veszel részt a gyakorlati dolgokban. Szóval ezen ne parázz szerintem, pont hogy a gt. egy olyan hely, ahova nem kell magaddal vinned a gátlásaidat és előítéleteidet, mert itt mindenki tiszta lappal indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!