Hogyan lehet más sulik gólyatáborába elmenni/beszökni?
Ahova engem vettek fel egyetemre ott sajnos nem fogják megtartani a gólyatábort.
Arra gondoltam,hogy kivitelezhető e szerintetek az,hogy a barátaim révén vagy akár több másik gólyatáborba is elmehessek.
Sokszor lógtam már be különböző helyekre (strand,aquapark,mozi stb.) nem anyagi helyzetem követelte ezt meg csupán sokkal szórakoztatóbbnak találtam a hagyományos "módszernél".
Tehát most kialakult ez a helyzet,hogy nem lesz megtartva így gondoltam elő veszem régi képességem,szerintetek megoldható lenne?
Vagy nem is szükséges a beosonás ,keritésmászás,tetőn atkúszás és a többi mert nem is ellenőriznek.Elég be sétálni? Vagy hogyan szűrnek? Fel kell e mutatni valamit?
Ne ítélkezzetek feleslegesen légyszi én csak szeretnék gólyatábori élményekeket szerezni meg lehaverkodni sok emberrel.
Segítséget köszönöm.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!