11. osztályban van még digitális kultúra tantárgy?
Figyelt kérdés
aug. 1. 00:41
2/6 A kérdező kommentje:
A fenébe. 😅
Köszi a választ
aug. 1. 02:18
3/6 anonim válasza:
Pedig az a legjobb 😵💫 persze nem lehet mindenki nerd 🤣
4/6 A kérdező kommentje:
Én most teszek majd osztályozót a 9-10.-es anyagból és nekem nehéznek tűnik.
Mondjum a Microsot Office-al még elboldogulok, de a programozás teljesen kínai nekem.
Úgy érzem, plusz terhet raktak rám.
aug. 1. 10:46
5/6 anonim válasza:
De szeretnék ma iskolás lenni! Nekem 90-es években még azt erőltették, hogy heti 5 tesi! Ráadásul egyik dupla, másik 0-dik órában volt. Fürdési lehetőség persze nem volt! Sokszor álltam bukásra belőle. Programozni, elektronikát építeni viszont szerettem, és amiatt lógtam néha suliból már 6.-os koromtól. Az első munkahelyemig sehol nem köszönték ezt meg, csak a ny0m0rékozás, dagadtozás ment. Már a 90-es években is kezték hülyíteni az embereket. Ma is könnyebb a külső megjelenésből megélni, mint a geek-ségből.
6/6 A kérdező kommentje:
Inkább heti 5 tesi, mint a digitális kultúra. Az legalább szórakoztató.
Pusztulat nehét ez a digitális kultúra, szenvedek vele már most, pedig el sem keződött a tanév.
aug. 12. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!