Létezik csak érettségivel végezhető diákmunka?
Figyelt kérdés
Egyetemista hallgató vagyok, és olyan online diákmunkát keresnék egyetem mellé amit otthonról is tudok végezni. Sajnos mindössze csak egy egyszerű érettségivel rendelkezem és a legtöbb home office diákmunka plusz szakismeretet igényel. Nagyon érdekelne hogy nem-e tud valaki ajánlani.2024. júl. 27. 23:11
2/4 tudoksegiteni válasza:
Szia! Én tudok olyat, ahova nem kell végzettség, csak az a feltétel, hogy tudj helyesen írni, de ahogy látom azzal nem lenne gond. :) Chat operátori munka, igazából csak üzenetekre kell válaszolni. Írj rám, ha megpróbálnád.
3/4 anonim válasza:
2-es Az a munka engem is érdekelne. Ezért, ha rám írnál és részletesebben kifejtenéd, hogy mit is takar ez az egész, azt megköszönném!
4/4 anonim válasza:
Gondolom szexchat-elni kell férfiakkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!