Diákmunka érettségi után, egyetem előtt?
Figyelt kérdés
Nyáron szeretnék elmenni dolgozni diákmunkában, de nem tudom, egyáltalán lehet-e. Tudtok segíteni?2022. máj. 21. 19:32
1/5 anonim válasza:
Talán érdemes lenne korhatárt megadni a válaszolók felé jelzésképpen (p. 16-22 év vagy egy kicsivel több,) mert én már túlontúl régen voltam pályakezdő.
Esetleg ilyen korú fiatalok szüleit/testvéreit, egyéb rokoni köreit is megszólíthatod, hátha adnak támogató javaslatot és könnyebben boldogulsz az információk között.
Remélem tudtam segíteni a jószándékú tanácsommal! :)
Középkorú hölgy
2/5 anonim válasza:
Mivel van diákod, így mehetsz, nekem is járt barátom diákmunkázni abban az időszakban. De a legjobb az, ha kinézel egy szövetkezetet, és az ő honlapjukon biztos ott van, kinek adnak munkát. Viszont szerintem elég valószínű, hogy vállalhatsz munkát.
3/5 anonim válasza:
Persze, nincs akadálya, dolgozhatsz diákként ebben az időszakban is.
2 éve én is dolgoztam azon a nyáron, amikor érettségi után és egyetem előtt voltam. Ha jól emlékszem a gimis diák volt még érvényes, hiszen az egyetemen csak szeptemberben kaptam jogviszonyt igazoló dokumentumokat.
4/5 anonim válasza:
Bőven lehet.Csak bekell iratkoznod diákszövihez.Érdemes lehet többhöz is,mert így sokkal több jó munkát lehet kifogni magasabb bérrel.Amígy érvényes a diákod,addig nyugodtan mehetsz.Egyetemen kapsz majd újat.A diák azt hiszem október 31-ig érvényes,amíg megkapod az újat
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. máj. 24. 06:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!