Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ópudai Egyetem környezetmérnök...

Ópudai Egyetem környezetmérnöki szak vélemények?

Figyelt kérdés

júl. 26. 15:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Értéktelen büfészak amely végzettséggel sehova nem fogsz kelleni.
júl. 26. 16:56
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Ha környezetmérnökként szeretnél dolgozni az Óbudai egyetem nem egy rossz választás. Nézd át a mintatanterveket is azért, mert kicsit minden egyetemen más. Pesten még a BME-t, vagy Gödöllőn a MATE-t érdemes lehet számba venni. Mindenhol jó a szak, de nézd meg a mintatanterveket.
júl. 26. 19:46
 3/11 anonim válasza:
66%

Oda járok.

Személy szerint meg vagyok vele elégedve. A tanárok korrektek és amennyire hallottam a többi csoporttól és tapasztalom, mindegyik összetartóbb közösség.

Nem büfé szak, annyira sokfelé ágazó a képzés (zöldenergia, hulladékgazdálkodás, vízgazdálkodás, stb.), szóval ha komolyan veszed, találsz olyan területet, ami tetszeni fog és később jól is jársz vele.

Ha van kérdésed, nyugodtan írd meg privátban :)

júl. 27. 05:32
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
3: mondjuk a hulladék, vizgazdalkodas meg az egyéb ilyen, ( amúgy fontos területek ) azert elég apró pénzt fizetnek sok esetben. Vizgazdalkodásra például ralatok egy részben, hallottam már nevetséges béreket ott mernököktől is.
júl. 27. 08:56
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
Ha jól akarsz keresni akkor info, villamos, mechatro trió. Esetleg gépész, jármű mérnök utánuk mèg.
júl. 27. 08:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

4-5

Senki nem kérdezett a bérekről. A képzésről volt szó. Böfögjetek más hova. Nyilván nem keresnek annyit, mint egy IT-s vagy pénzügyes.

júl. 27. 10:48
 7/11 anonim ***** válasza:
51%
6: mèg csak közel sem.
júl. 27. 12:07
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Ismertem környezet mérnököt aki inkább épìtőiparban gipszkartonozott mert, hogy jobban keres vele. :)
júl. 28. 09:53
 9/11 anonim ***** válasza:

7-8

Még mindig nem érdekel senkit. Akkor gondolom tanárnak se menjen senki, vagy kutatónak laborba? Mert nem keres annyit mint egy tuti mérnök…

Menjetek akkor gipszkartonozni.

júl. 28. 11:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem ezt mondtam. De ha lassan panel sincs 40 millió alatt jobb helyeken meg 30 m2 kis lyuk garzon sem havi 150 plusz rezsi alatt akkor dőreség volna az anyagiakat is nem figyelembe venni.
júl. 28. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!