Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gólyatábor 40 000Ft-ért? Nem...

Gólyatábor 40 000Ft-ért? Nem baj ha kihagyom?

Figyelt kérdés
Sziasztok, akartam volna menni gólyatáborba de megláttam az árát és azt is, hogy nem Budapesten van hanem Mezőkövesden ahová nem tudom hogyan jutok el. Tudom hogy infláció meg nem lehet meglepődni a mai árakon, de eleve nem vagyok egy bulizós, extrovertált típus. Szerintetek baj lenne ha kihagynám?

júl. 26. 15:20
1 2
 11/15 anonim válasza:
53%
Nyugi ne vedd magadra. Anyucira nem kell hallgatni akkor. Nyilván egyetem válogatja. Gondolom van ahol konzervatívabb. Azért én sok sztorit hallottam, sok szex és egyebek és fotók is igazolták, pl barátnőim mutatták. Mindenki más, van akinek ez 1 legyintés, oh ugyan kinek mi fér bele. Nem kell ezen kattogni, vagy szépíteni.
júl. 27. 18:05
 12/15 anonim válasza:
87%
Nem hagysz ki semmit ha nincs kedved menni, nem ez körül forog a világ, úgy értem nem ez lesz életed legnagyobb eseménye. Aztán ott nézheted 5 évig a sulis társak pofáját. Hidd el meg fogod unni.
júl. 27. 18:07
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen kihagyható, én sem voltam. Az ismerőseim meg akik voltak szinte senkivel nem is beszélnek, akiket ott ismertek meg.
júl. 28. 09:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha úgy gondolod nem éreznéd jól magad és a költségvetésedet is megterheli, akkor kihagyható, nem maradsz le semmiről. Én alapszakon nem voltam (nem is hallottam vissza jó élményeket), ettől függetlenül a 3 év alatt megismertem a szaktársaim, voltak más programok, jól elvoltam. Mesterszakon voltam, bár az nem tipikus gólyatábor feeling volt. Kb 30-an voltunk, voltak ötletes feladatok meg iszogatás, de inkább beszélgettünk, senkinek nem volt prioritás lerészegedni vagy gáz dolgokat csinálni (a szervezés is így gondolta). Örülök, hogy elmentem, amúgy nem ismertem senkit a szakról, az első pár héten talán kicsit segített, hogy már pár szót beszéltem a társaimmal, de semmi nem múlott rajta, teljesen kihagyható lett volna, akkor is kb ugyanígy alakul az egyetem.
júl. 29. 12:24
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
Egyáltalán nem éri meg elmenni, ha nem vagy extrovertált. Leírom neked 3 szóban miről is szól a gólyatábor: szex, alkohol, buli. Kb 1-2 feladat kivételével mindegyik feladatban inni kell. Ha meg te nem akarsz és nem játszol, nem sok esélyed lesz barátkozni.
aug. 2. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!