Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gólyatábor 40 000Ft-ért? Nem...

Gólyatábor 40 000Ft-ért? Nem baj ha kihagyom?

Figyelt kérdés
Sziasztok, akartam volna menni gólyatáborba de megláttam az árát és azt is, hogy nem Budapesten van hanem Mezőkövesden ahová nem tudom hogyan jutok el. Tudom hogy infláció meg nem lehet meglepődni a mai árakon, de eleve nem vagyok egy bulizós, extrovertált típus. Szerintetek baj lenne ha kihagynám?

2024. júl. 26. 15:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
7%
Nem, ha csóró vagy akkor hagyd ki nyugodtan, egyébként is az emberek jólérezni mennek magukat a gólyatáborba nem siránkozni az infláción, szóval jobb is ha nem mész.
2024. júl. 26. 15:24
 2/15 anonim ***** válasza:
96%

Egyénileg kell odajutni? Az ára teljesen átlagosnak tűnik.

Amúgy nem baj, ha kihagyod.

2024. júl. 26. 15:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

A mi szakunkról abban az évben egyetlen csaj ment el (mert őt korábban sehova nem engedték el a szülei), senkivel nem találkozott, akivel aztán együtt tanult volna, kocsmáról-kocsmára bandukoltak, ő meg nem iszik, viszont cserébe durván bőrig ázott, és felfázott.

Szóval, ha nem éreznéd alapból jól magad, még ha olcsóbb lenne sem lenne sok értelme elmenni.

2024. júl. 26. 15:31
 4/15 anonim ***** válasza:
95%

Én annak idején nagyon megbántam. Anyám erőltette, hogy hú, majd mennyi infót meg fogok tudni az egyetemről, de én tisztában voltam vele, hogy a piálásról fog szólni az egész, nekem meg egy életre elment tőle a kedvem az alkesz apám mellett. Így is lett.

Nem állítom, hogy máshol is ez a fő prioritás, de eléggé valószínűnek tartom.

2024. júl. 26. 15:38
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A csoporttársaim közül senki sem volt semmi szükség nincs rá, szóval ne pazarold rá a pénzed.
2024. júl. 26. 16:12
 6/15 anonim ***** válasza:
32%
Melyik egyetem?
2024. júl. 26. 18:19
 7/15 anonim válasza:
28%
Vizes póló verseny, vezkőzések, totál lerészegedés, fetrengés, kis drog, sex. Ez megy ott. Van aki büszkén meséli ezt nő létére. Kinek mit vesz be a gyomra...
2024. júl. 27. 15:42
 8/15 anonim ***** válasza:
93%
#7es ez azért erős tulzás. A mi gólyatáborunkban ezek nagy része erősen tiltva van.
2024. júl. 27. 16:18
 9/15 anonim válasza:
34%
Lehet hogy nálatok tiltva van de én láttam fotókat és élmény beszámolókat is több helyről.
2024. júl. 27. 16:54
 10/15 anonim ***** válasza:
82%

#9 Mintha anyámat hallanám, mert hogy anno én nem mentem, akkor ne menjen aki most kezdi a családból sem, mert ez lesz, meg az lesz, mert ő tudja.

Láttam múltkor egy részeget, elmesélem az élményemet, de fényképet a személyiségi jogai miatt nem készítettem. Mindegy, így is mindenki alkoholista.

2024. júl. 27. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!