Gólyatábor 40 000Ft-ért? Nem baj ha kihagyom?
Egyénileg kell odajutni? Az ára teljesen átlagosnak tűnik.
Amúgy nem baj, ha kihagyod.
A mi szakunkról abban az évben egyetlen csaj ment el (mert őt korábban sehova nem engedték el a szülei), senkivel nem találkozott, akivel aztán együtt tanult volna, kocsmáról-kocsmára bandukoltak, ő meg nem iszik, viszont cserébe durván bőrig ázott, és felfázott.
Szóval, ha nem éreznéd alapból jól magad, még ha olcsóbb lenne sem lenne sok értelme elmenni.
Én annak idején nagyon megbántam. Anyám erőltette, hogy hú, majd mennyi infót meg fogok tudni az egyetemről, de én tisztában voltam vele, hogy a piálásról fog szólni az egész, nekem meg egy életre elment tőle a kedvem az alkesz apám mellett. Így is lett.
Nem állítom, hogy máshol is ez a fő prioritás, de eléggé valószínűnek tartom.
#9 Mintha anyámat hallanám, mert hogy anno én nem mentem, akkor ne menjen aki most kezdi a családból sem, mert ez lesz, meg az lesz, mert ő tudja.
Láttam múltkor egy részeget, elmesélem az élményemet, de fényképet a személyiségi jogai miatt nem készítettem. Mindegy, így is mindenki alkoholista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!