Ha egyaltalan nem nyujtottam be Dokumentumok alatt a bizonyitvanyaimat stb.. akkor ennyi?
4-es 5-os tanulo voltam, jo lett volna ha beleszamitjak, csak erdekel, le is jart a hatarido, b*szhatom az egeszet legalabb aztan nem kell ezzel a szarral foglakoznom vagy van valami extra hatarido, vagy valami? Nincs sok kedvem hozza de a felveteli eljaras kicsit mas mint amikor en voltam, azota voltak szunetek egeszsegugyi gondok miatt '16 ban tettem le az erettsegit, majd elhuzodott egy jo darabig szar atlag meg kredit es orvosi igazolassal meg egy felevet benyomtam nekik, aztan elkuldtek a francba, jogosan. most ujrajelentkeztem azt hittem mindein fasza, erre latom a tobbszoros felhivast a doksikra, fel kellett volna toltenem.
van felsofoku nyelvvizsgam, jo kozepsulis jegyekkel amik jol jottek volna pontszamitasba. szoval lol, johet a kamuzkodas vagy valami kis kapu van meg amugy is a f*om ki van, szoval mi lesz
Nincs kiskapu, mert már elég rég lejárt a dokumentumpótlás határideje, már csak a beérkezetteket dolgozzák fel.
Milyen szak lett volna? Jelenleg hány pontot mutat így a felvi?
hat az elobbi igaz, utobbi is, akkor mit mondjak csaladnak?
"bocsesz nem toltottem fel a doksikat pedig vegigneztem nem egyszer es azt lattam hogy ezeket kiszedik a felvitt adatbazisba beregisztralva, csak kiderult most ujonnan olvasva, hogy csak az erettsegi eredmenyt meg esetleg a nyelvvizsgat talan"?
Ah f*sz kivan... pszichiaternek is elmondom kidob, dobjon ki mindenki b*meg, en is menjek meg o is a p*csaba. Olyan cseszett duhos vagyok hogy csak ezen mulott. Mar semmin nem tudok valtoztatni, meg a helyen hogy hova menjek.. Egyedul keresztfeleves felveteli? Az csak MSc re szol vagy BSc re is? En BSc-s vagyok meg ha valami f*szra sem jo roma szak van meghirdetve arra is bejelentkezek, csak nem jarok be.
ember... tudod mi az anamnesisem es hogy 5-os is voltam 1 evben es kaptam osztondijakat? 30 000-reket. Volt egy kis hiba a gyogyszerrel, meg a betegsegemmel. Ez az atlag mentalitas a mentalis betegkrol "azt se tom mi a baja de agyilag beteg es nem valo egyetemre", nem en voltam egyedul, volt egy par ember, csaj mellettem rangatozott peldaul, neurologiai/mentalis gond. Akkor hagyja abba o is?
Kell neked magyarazkodnom... semmit nem fogsz fel azt irsz ami jol esik neked... hagyjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!