Létezne komolyan ilyen?
Szerintem ilyenkor 1. vagy rossz tanára volt 2. ez valami negatív berögzültség, amin nem tudott túllépni (fejben eldöntötte, hogy ezt sosem fogja tudni és/vagy utálja az egészet) 3. nem érdekli az adott téma.
Én is így voltam a matekkal. Félévente bukdácsoltam, utáltam, szenvedtem. Jártam magántanárhoz is. De őszintén szólva sosem próbáltam megérteni. Még házit se írtam. Végül 58%-os érettségit sikerült összehoznom, ami bár a legrosszabb vizsgaeredményem volt, matekból tök jónak számított. Aztán 2 évre rá rájöttem, hogy újra kell érettségiznem belőle az egyetemhez és ahogy elkezdtem újratanulni az anyagot. Hirtelen szinte mindent megértettem ELSŐRE. Pár hónap laza készülgetés után magabiztosan írtam 90%-os érettségiket sorra minden évből. Pedig elsősorban csak az attitűdöm változott a matek irányába.
Számomra elképzelhetetlen, hogy valaki, aki jó többi tantárgyból, ne értse meg a földrajzot, ha igazán akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!