390 pont Önköltséges, Nappalis Jogász Képzésen elég lehet a felvételhez? (SZTE) Vélemények a Szegedi Jogász képzéséről?
Sziasztok, tudom sokan befognak támadni, és igazuk is lesz, hisz elég hülye kérdés, mert megjósolni nem tudjuk a ponthatárt, főleg most, hogy teljesen átalakították a rendszert. A kérdést még is fel kellett tennem, mert érdekel a véleményetek, és ezzel is talán kicsit megtudom nyugtatni magam, mert már nagyon ideges vagyok a felvételi miatt.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Önköltségesre nagyon alacsony szokott lenni ott a pont, szerintem nem kell nagyon izgulnod.
Mivel a véleményekről is kérdeztél: Saját tapasztalatom nincs, csak ismerősé. Az ő elmondása alapján vannak szivatós oktatók, néhány előszeretettel buktat, akkor is, ha egyébként nem megérdemelt. Viszont vannak nagyon jófejek is, eléggé vegyes. Elvileg (és ez csak az ő véleménye, én nem tudom alátámasztani) nehezebb itt a képzés, mint Debrecenben. Ennek ellenére ő nem bánta meg, hogy ezt a szakot választotta, de tényleg kell, hogy érdekeljen a téma. Ha van kérdésed, nyugodtan írj, hátha tudok segíteni
280 volt tavaly a ponthatár Szte, jogász, önköltséges
282 volt 2022-ben
280 volt 2021-ben
280 volt 2020-ban
Statisztika alapján simán felvesznek önköltségesre, de ne feledd a ponthatár mindig az utolsó felvett ember pontszáma.
5# túlbecsülöd a szakot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!