Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Minosegbiztositasi vonalon...

Minosegbiztositasi vonalon erdemes elindulni gepeszmernokkent?

Figyelt kérdés
Fizetes szempontjabol milyen multiknal? Erdekel a terulet, vegzes elott allok es egy egesz jo junior lehetosegem is lenne. Elore is koszonom a valaszokat!

#gépészmérnök #minosegbiztositas
2024. júl. 10. 23:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretsz auditokra több 100 oldalt elolvasni, ebben a szövegben megtalálni a hibákat esetleg aktualizálni.

Új rendszer bevezetésénél, pedig ezt a sok oldalt neked kell megírnod. Te aktualizálnád a céges formanyomtatványokat is. Előfordulhat, hogy a különböző terület specifikus oktatasokat is neked kell megtartanod, és természetesen az oktatási anyagot is neked kell megírnod.

Ez tipikus akta tologatós mérnöki szakirány. De idővel nagyon jól fog fizetni és sok esetben céges autó jár a pozícióval, gyakori az octavia vagy ezzel egyenértékű autó. De utóbbihoz vezetői beosztás szükséges.

2024. júl. 11. 06:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Eleve gépészmérnöki vonalon se érdemes ...
2024. júl. 14. 07:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

2: Igen, kezdem észrevenni...Albérlettel együtt nagyon gyenge fizetés a legtöbb. Sajnos megtehetik, mert rengetegen kerülnek ki egyetemről és úgy vannak vele, hogy: "Majd lesz aki olcsóbban megcsinálja"

2024. júl. 14. 16:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Az a tapasztalatom, hogy egy piacképes szakirány csak a lehetőséget adja meg egy jól fizető munkára.

Lehet valaki az évfolyam legjobb programozója, de ,ha nem tudja jól "eladni" magát nem veszik fel jó helyre, és ő is fillérekért fog dolgozni.

Vagy hiába egy zseni, ha nem beszél jól a kért nyelven nem jut át a hren, így maradnak az olyan munkák amik nem kérnek nyelvtudást. Mert, ha kérik ez a min szint: pl német profi programozónak telefonon elmagyarázni a hibát, majd ötleteljétek ki közösen, és oldjátok meg.

Én gépészmérnökként többet keresek, mint a legtöbb programozó, pedig nincs vezető beosztásom.

Most a programozás a trendi ezért ezt hoztam viszonyítási alapnak. De egy végzős évfolyam jelentős részének nem lesz jól fizető munkája! A jó fizetés csak diplomások elenyésző részének adatik meg.

Gondoltam körbe nézek sok év után a piacon, de volt olyan állás interjúm ahol vissza kérdeztem a fizetésre, hogy: hetente? Szóval maradtam, most pár év után megint körbe nézek.

Mindegy milyen mérnök vagy, ezek a problémák mindegyikre egyformán igazak.

2024. júl. 14. 16:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Milyen területen vagy ha szabad megkérdeznem? Projektmenedzsment, esetleg fejlesztés? Feltételezem főváros. Egyébként gratulálok! Sajnos én azt veszem észre, hogy elindulni is nehéz protekció nélkül, főleg jól fizető pozíciók esetén, de ha valóban extra nagyon az illető akkor nyilván nagy eséllyel indul.
2024. júl. 14. 17:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy jó szakma kell, villanyszerelő, gázszerelő, klíma szerelő. Simán többet kereshetnek mint egy mezei mérnök.
2024. júl. 15. 06:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!