Milyen fotós könyvet ajánlottok haladóknak?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy könyvet amivel bővíteni tudom a tudásomat a fényképezésről. A boltokban általában csak kifejezetten kezdőknek szóló könyveket találtam, viszont nekem ez a munkám egy pár éve, szóval nagyjából tudom azokat amiket írnak bennük. Valami komoly, szakmai könyvet szeretnék ami mindenre kiterjed ami fotózás, és kifejezetten haladóknak szól, nem kezdőknek. Mit tudnátok ajánlani?2024. júl. 4. 15:21
1/3 anonim válasza:
Google Scholar: fotózás, fényképészet stb kulcsszavak. Rengeteg kutatást fogsz találni, amiből lehet tanulni.
2/3 anonim válasza:
Művészet autodidakta dolog. Nem lehet könyvekből tanulni. Inspirációt lehet keresni, meg fotótörténet miatt olvasni, de ezeket is mind megtalálod interneten.
Milyen terület érdekel a fotózásban?
3/3 anonim válasza:
Szerintem ilyenek, mármint könyvek, nincsenek. A neten, ha angolul tudsz, na, ott vannak tudnivalók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!